The Watch Show Finland

Showtime 2019 to be released soon!

The Watch Show Finland on ainutlaatuinen tapahtuma Suomessa.

The Watch Show Finland on Helsingissä järjestettävä kelloalan suurtapahtuma, joka toteutui tänä vuonna toista kertaa historiassaan.

Tapahtuma on suunnattu kaikille kelloista kiinnostuneille, alan harrastajista ammattilaisiin. Kelloihin liittyvästä oheiskulttuurista kiinnostuneille on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, sillä tapahtumassa on huomioitu myös kellojen valokuvaus sekä korkealuokkainen äänen- ja kuvantoisto – kelloalan koulutusta ja Suomen Kelloseppäkoulua unohtamatta! Kevään autokuumeisille on luvassa silmäniloa uudessa, laajennetussa BMW Loungessa. Kengät ja niiden oikeaoppinen hoito on niin ikään huomioitu. Paikalla on myös laadukas ravintolakattaus, ja kahvihifistelijöillekin on pientä herkkua tarjolla.

Vuosi 2017 oli tapahtumalle tärkeä hyppy tuntemattomaan, ja tunnetusti ensimmäinen vuosi onkin tapahtumantuotannossa aina haastavin. Tapahtuma sai onneksemme erittäin lämpimän vastaanoton, joten tänä vuonna tavoitteena on edelleen parantaa konseptia ja tuottaa kävijöille enemmän sisältöä. Paikalle saapuvat Suomen kelloalan kovimmat taitajat, parhaimmat kellosepät sekä alan merkittävät myymälät. Olemme etuoikeutettuja saadessamme suuret mestarit jälleen paikalle, esimerkkeinä mainittakoon Kari Voutilainen ja Stepan Sarpaneva, jotka molemmat niittävät mainetta maailmalla ja pitävät Suomen lippua korkealla!

Mukaan mahtuu myös yllätyksiä. Kevään 2018 tapahtumassa kävijät pääsevät kokemaan uuden suomalaisen kellomerkin lanseerauksen, uusien tuotteiden julkistuksia, Baselworld -uutuuksia suoraan valmistajien sample-eristä sekä Vuoden kellonkantaja -tittelin julkistamisen.

The Watch Show Finland yhteistyökumppaneineen toivottaa jokaisen lämpimästi tervetulleeksi toukokuussa Suvilahden Kattilahalliin. Intohimosta ja rakkaudesta kelloja kohtaan, tästä tulee jälleen ikimuistoinen tapahtuma!

The Watch Show Finland is event for all passionate watch people. We link the professionals to the passionate watch addicts, shops, watchmakers and all people in love with watches. In the 2017 event we had a wide portfolio of exhibitors, pack of best watchmakers, state of the art watch brands and best shops in Finland - everyone came with the same passion for watches - and we had a blast! We thank you all for taking part of this new journey and we would very much like to welcome you all back in Spring 2018!

Tapahtuman aikataulu - Event program 2018


18.5 friday

19.00 Ovet avoinna, tervetuloa - Doors open - welcome K18

19.30 Uusi kellomerkki - New watch brand launch...

19.45 Uuden kellon lanseeraus - New watch launch Rajamäen kellotehdas

19.55 BMW ... model launch ( boat delay...fingers crossed )

20.10 Haastattelu – Interview Star guests...still a secret

20.30 .....tuote lanseeraus - novelty launch

21.00 Kelloseppäkoulu - The Finnish School of Watchmaking workshop

21.30 HarryTheCool valokuvaus workshop – how to take perfect watch pics

23.30 time to get some sleep or afterparty.


Saturday 19.5

10.00 Ovet avoinna, tervetuloa – Doors open – welcome

11.00 Perfect video & audio B&O

12.00 HarryTheCool valokuvaus workshop – how to take perfect watch pics

13.00 Kelloseppäkoulu – The Finnish School of Watchmaking workshop

13.51 S.U.F Helsinki & Sarpaneva kellojen yhteiskuva - groupshot…target 100pcs

14.00 Haastattelu – Interview Star guest: Stepan Sarpaneva

14.20 Vuoden kellonkantaja-tittelin nimeäminen - Kelloseppäliitto

14.30 Kenkien hoito J.Erving – how to keep your shoes in Mint workshop

15.00 Haastattelu – Interview Star guest: Kari Voutilainen

16.00 Kelloseppäkoulu – The Finnish School of Watchmaking workshop

17.00 Haastattelu – Interview Star guest: Kellomies Joona Vuorenpää

17.30 HarryTheCool valokuvaus workshop – how to take perfect watch pics

19.00 Did somebody say afterparty...